Őszi művészet- és meseterápiás foglalkozássorozat felnőtteknek

2019. szeptember 23-án 8 alkalmas művészet- és meseterápiás alkotóműhely indul felnőtteknek!

MAX 6-8 FŐ!!! Ne várj sokáig, jelentkezz! :)

****************************************************************

Szeretettel várok minden alkotni vágyó felnőttet a 2019. szeptember 23-án induló 8 alkalmas őszi művészet- és meseterápiás önismereti alkotóműhelybe, amely Dr. Antalfai Márta által kidolgozott Katarzisz Komplex Művészetterápia és a Kincskereső Meseterápia módszerére épül.A módszer tematikája az évkört, a természet változásait követi, ezáltal az őszi alkotóműhely során lépésről-lépésre elindulunk a külső világból a belső világunk, önmagunk felé. Kiválogatjuk megérett „gyümölcseinket”, „magvainkat”, ez a rendrakás ideje. Ősszel mérlegelünk és a módszer segítségével rátekinthetünk magunkra kívülről, hogy „itt és most” hol tartunk az életünkben. Értékes „magvainkat” elraktározzuk, és mindazon tartalmakat, amelyek már nem szolgálják életünket elengedjük.A meseterápiás alkalmakon az őszi hónapok meséin és azok szimbólumain keresztül keressük önmagunkban a válaszokat, követjük életünk fonalát.Mindehhez segítségül hívjuk a képzőművészet, a zene, a vers gyógyító erejét, a mesék bölcsességét, amelyek által a bennünk megszülető érzéseket, belső képeket jelenítjük meg az alkotások során. Már pár ecsetvonás, színfolt is segít abban, hogy oldódjanak feszültségeink.Alkotunk akvarellel, porpasztellel, olajpasztellel, szénceruzával, agyaggal, montázzsal, kollázzsal, melyhez minőségi eszközöket biztosítok.A részvételhez nincs szükség művészeti előképzettségre, csupán alkotókedvre!Legyen ez a pár óra a Te ,,énidőd”! Az alkotások segítenek ellazulni, kilépni a mindennapokból, az „itt és most”-ba helyeződni, és egyszerűen csak létezni a pillanatban.Az alkalmak kiscsoportos, zárt formában működnek, mely elköteleződéssel jár.

Kérem azok jelentkezzenek, akik minden alkalmon részt tudnak venni!Csoportvezető: Böszörményi Márta, komplex művészeti terapeuta jelölt

Csoportlétszám: min. 6 – max. 8 fő !!!

Tervezett alkalmak: minden hétfőn 16.30-19.30-ig

2019.09.23. | 09.30. | 10.07. | 10.14. | 10.21. | 10.28. | 11.04. | 11.11.Jelentkezni a kérdőív kitöltésével lehet:

https://forms.gle/DTnJN4qGUD1XZw2t7További elérhetőségek: mart.lelekfonal@gmail.com vagy

Facebook oldalamon: M’Art Lélekfonal – Művészet- és Meseterápiás Alkotóműhely

A részvétel DÍJMENTES, minimális eszközhasználati hozzájárulás: 1.000 Ft/fő/alkalom

Helyszín: Kunfehértói Közösségi Színtér és Könyvtár

(6413 Kunfehértó, Béke tér 3.)Jelentkezési határidő: szeptember 21. (szombat),,A látásod kitisztul, amint a szívedbe tekintesz.

Aki kifelé néz, álmodik. Aki befelé néz, fölébred."

/C. G. Jung/