Friss Híreink


Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy Kunfehértó Község egész területén (Falu, Üdülőterület, Tófürdő) 2019. június 18-án (rossz idő esetén: június 19-én) szúnyoggyérítést fog végezni a Fehértó Non-profit Kft.

 

TISZTELT KUNFEHÉRTÓI LAKOSOK!

 

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2019.06.11-től (kedd) megkezdjük a szelektív hulladékgyűjtő edényzetek kiosztását.

 

Hagyományosan pünkösd vasárnap kerül megrendezésre a Kunfehértói Falunap, immáron 20. alkalommal!

Tájékoztató permetezésről

 

2019. június 9-én kerül megrendezésre a XX. Kunfehértói Falunap. A programokról a részletek hamarosan érkeznek!

Immáron ötödik éve idéztük fel a régi május elsejei hangulatot a Retro Majálisunk keretében a tóparton.

A Fehértó Non-profit Kft. dolgozói márciusban és áprilisban egy új partszakasz kialakításával dolgoztak a tófürdőn. A csúszda jobb oldalán ugyanis egy újabb homokos partrész készült el. A munkálatok során egy szakaszon elbontásra került a betonozott partfal,

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy Kunfehért Község közterületein 2019. május 3-tól - május 4-ig vadgesztenyefa permetezést fog végezni a Fehértó Non-profit Kft. által megbízott szakember, az időjárási viszonyoktól függően (éjjel 22:00 - 05:00 között).

Március 2-án kerül sor a hosszú hagyományokra visszatekintő Farsangi Futóversenyre. Az esemény főszervezője Patocskai Tamás, aki a Fehértó Non-profit Kft-vel együtt igyekszik továbbfejleszteni az év első sporteseményét.

Idén részt veszünk Magyarország első számú turisztikai vásárán, a 42. Utazás kiállításon, ami ezen a héten 2019. február 21-24. (csütörtök-vasárnap) között lesz a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezve. A rendezvényen AKCIÓSAN vásárolhattok jegyeket!

Gasztrokulturális élvezeteknek hódolhatunk február 16-án a kunfehértói Tájháznál. Itt került immáron ötödik alkalommal megrendezésre a vidéki disznóvágások hangulatát megidéző KunfehérTor.